Hyggelig restaurantopplevelse

Velkommen til et velsmakende måltid i flotte og koselige lokaler. Vi kan by på en hyggelig og uformell atmosfære, med rom for alle. Buffeten er vel verdt et stopp i seg selv, men vi har også mange gode lunsj-, og grillretter. Dersom du bare er ute etter en liten kaffepause kan vi friste med mye forskjellig i kakedisken, og selvfølgelig en god kopp kaffe. Her er altså noe for en hver smak!

Buffèt hver dag

Her er vi kjent for vår gode buffet, og vi buffet hver dag fra kl. 12:00 til kl. 19:00!

Her finner du alltid både kjøtt- og fiskeretter. Det er forskjellig mat på buffeten hver dag, men her kan du finne blant annet lasagne, viltgryte, oksesmåsteik saltkjøtt eller stekt laks.

På jakt etter lokalmat? Vi bruker elgkjøtt fra elg som er skutt i Salten-området.

Du betaler en pris, og spiser så mye god mat du bare ønsker!

Kaffe og dessert er inkludert i buffètprisen.

Visste du at…

— Ett barn under 12 år spiser gratis av bufféen når han/hun er i følge med to voksne som også spiser buffét? —

— Barn under 5 år spiser gratis av buffeten? —

 

À la carte

Frokost og lunsjretter: (kl. 09:00 – kl. 20:00)

Vi byr på spennende lunsjretter, både små og litt større porsjoner. Her har vi blant annet egg og bacon, cowboylunsj, karbonade og stadig mer populære omelett!

Grillretter: (kl. 09:00 – kl. 20:00)

Er du litt lei vanlig husmannskost, men ønsker noe mettende? På menyen finnes blant annet hamburgertallerken og biffsnadder. Ikke minst har vi barnemeny med pølse eller nuggets og chips, men ønsker du et sunnere middagsalternativ kan du lese mer om det lengre ned.

En liten matbit til kaffepausen

Hver dag har vi en velfylt kakedisk i restauranten. Dersom du bare ønsker en matbit til kaffen, finnes det kaker av ulike slag, lefser, bagetter og rundstykker.

Med en liten strekk på bena etter en lang kjøretur gjør det seg med en kopp kaffe og vaffel, eller kanskje ei svele for den saks skyld.

 

Kakedisken er åpen fra kl. 09.00 til kl. 21.00.

 

Og forresten, det er alltid gratis påfyll på kaffen!

Barnevennlig spisested

Ta med deg hele familien og spis god mat i en koselig og uformell atmosfære. Vi har et romslig lokale. Det er lett å komme seg inn med barnevogn, og vi har selvfølgelig stellebord dersom du trenger det. I restauranten finner du både leker til barna og en gynge-elg (ja, du leste riktig!).

Vi vet at det kan være vanskelig finne sunn, barnevennlig mat når man spiser ute. Derfor kan vi i tillegg til vår barnemeny med pølse og nuggets, anbefale buffet til barna. Her kan du finne lasagne, fisk, gryteretter og selvfølgelig grønnsaker til!

Visste du at…

— Ett barn under 12 år spiser gratis av bufféen når han/hun er i følge med to voksne som også spiser buffét? —

— Barn under 5 år spiser gratis av buffeten? —

Dermed trenger det ikke å bli dyrt når hele familien spiser ute!

 

Det er godt å få rørt litt på seg når man først stopper, og på Storjord er det mange forskjellige aktiviteter å velge blant.

Gamma

Gamma er vårt unike bygg som vi er veldig stolte av.

Passer fint til:
– Kurs/konferanse
– Teambuilding
– Bursdagsfeiring

Det er plass til omtrent 50 personer rundt bålplassen i midten. Det kan både være færre eller flere, alt ettersom om en ønsker det romsligere eller ikke. Det finnes et toalett i bygget og en liten kjøkkenavdeling med oppvaskmaskin, kaffetrakter og alt av oppdekkingutstyr.