YX Butikk

3. oktober 2016 skiftet vi bensinstasjon til YX. I den forbindelse har vi pusset opp bensinstasjondelen av bedriften, startet med kampanjer og utvidet sortimentet litt. Kampanjene vi kjører varer i 4 uker og byr på ulike bestselgere og varenyheter.

Vi har åpent kl. 09:00 – kl. 21:00 hver dag!

I butikken selger vi enkel varm mat som ulike pølser, hamburgere, frøbaguetter og panini. Vi forhandler Linde-gass, både for bytte av gassflasker og kjøp av flasker (5kg og 10/11kg).

I tillegg har vi ei suveniravdeling med mange spennende produkter, både for våre gjester, og turister som stikker innom. Her finner du alt i fra magneter, polyfigurer, leker og klær.

Vi selger drivstoff for YX og hos oss kan du tanke drivstoff døgnet rundt. Pumpen utenfor hovedinngangen ble skiftet ut i februar, mens hele dieselanlegget vårt ble skiftet ut i mai 2017. I tillegg har vi fått AD-Blue for direkte tanking.

Truck Stop

Vi har over 30 års erfaring med sjåfører som har veien som arbeidsplass, og vi vet hva de forventer når det er tid for stopp, hvile og mat.

Vårt kjøkken er åpent fra kl.09:00 til kl.20:00.

Oppgi at du kjører storbil i kassa, og du vil få 25 % rabatt på våre middagsretter.

 

Nå har vi også et flott nytt døgnhvilerom på plassen som kan benyttes av yrkessjåfører døgnet rundt!

Tesla Supercharger

Rett utenfor Saltdal Turistsenter står det 10 Tesla Superchargers som er tilgjengelig for lading av din Tesla døgnet rundt.

Superchargers er enkle å bruke. Det er bare å parkere ved siden av ladestasjonen, plugge i og vente til den har ladet seg tilstrekkelig etter ditt behov.

Kom gjerne innom for å kjøpe deg en kopp kaffe eller en matbit mens du venter på at bilen lades.

Recharge

Ta deg en velfortjent pause mens du lader opp elbilen din på den flotte ladestasjonen som er satt opp av Recharge rett utenfor Saltdal Turistsenter.

Her finnes det 2 hurtigladere med CHAdeMO, CCS og AC type 2 (22kW), for lading av din elbil.

Ladestedet ble satt opp med støtte fra Enova.